Slotstad

Saestum, SV Odijk en Jonathan de winnaars van dit weekend...

De topper in de Topklasse vrouwen aan de Noordweg tegen DTS'35 is 2-0 gewonnen door Saestum. Hierdoor vergroot het team van David Romijn de voorsprong op de Edense ploeg tot 8 punten. 5 maart spelen de Zeister vrouwen in en tegen Eindhoven de nummer huidige nummer 3. In de  3e klasse C speelden F.Z.O. en D.O.S.C. 2-2- gelijk, SV Zeist had bij rust al dezelfde cijfers tegen T.O.V. Baarn op het bord staan en daar bleef het bij. Jonathan won met een treffer in de laatste minuut (toch nog) met 2-1 van FC Hilversum, waar concurrent CJVV Amersfoort de voorsprong tot 1 punt zag slinken door een 1-1 gelijk spel tegen Altius H'sum.

In de 4e klasse i won SV Odijk de derby tegen  Aurora Werkhoven met 4-2, DEV blijft koploper door de 4-3 overwinning op Bunnik'73 in Doorn.

SV Austerlitz speelde lang met een man minder en wisten de voorsprong niet vast te houden, HVC Amersfoort kwam in de 55e minuut op 1-1, naar later bleek de uitslag.  't Vliegdorp keek tot de 78e minuut aan tegen een 0-3 achterstand. In Soesterberg was de eindstand 2-4 en nam Saestum de 3 punten mee naar Zeist.