Slotstad

Veldvoetbal zaterdag 18 maart

De Saestum vrouwen wonnen weer, in Sassenheim werd Ter Leede verslagen met 1- 2.

Jonathan kon tegen OVC'85 uit Oosterbeek de goede lijn niet voortzetten 2- 4.

SV Zeist moest op eigen veld buigen voor T.O.V. uit Baarn met 0- 2. In Almere won DOSC met 2- 3 van AH'78, alle 3 de doelpunten kwamen uit spelhervattingen, 2 doelpunten werden fraai ingeknikt vanuit een corner, de laatste viel dik in blessuretijd.

Bunnik'73 lijkt de weg naar boven echt gevonden te hebben en haalde uit de laatste 10 wedstrijden 22 punten, afgelopen zaterdag was de uitslag tegen Voorwaarts Utrecht 4- 2. Patria kan het tij nog niet keren, 't Goy uit Houten won 1- 3 aan de Zinzendorflaan en VV Jaffa Utrecht stuurde Aurora na een 4-0 overwinning puntloos terug naar Werkhoven, ook daar staat het water aan de lippen. Saestum won de Zeister derby van F.Z.O., in blessuretijd viel de 2- 1, door deze overwinning kunnen de RoodWitten de achtervolging op OSM'75 inzetten... de ploeg uit Maarssen verloor in en tegen Odijk met 2- 0 en staat nu nog maar 1 punt voor op de zeistenaren.

Austerlitz dat vorige week de 2e periode pakte zette OSO uit Loosdrecht blijkbaar makkelijk opzij met 11-2 !!!