Slotstad

Veldvoetbal zaterdag 22 april

DSE Etten Leur-Saestum vrouwen 0-1, kan de Zeister ploeg nog hopen op een wonder omdat FC Eindhoven verloor...

Jonathan gaf een 3-0 voorsprong weg tegen Lunteren, uiteindelijk 3-3.

Bij Wasmeer Hilversum stond DOSC tot 3 keer toe voor, maar moest met 1 punt terug naar den Dolder 3-3. SV Zeist had op sportpark Dijnselburg een makkelijke middag tegen AH'78 uit Almere. Bij rust stonden de PaarsWitten al met 3-0 voor, de uitslag was 4-1.

Focus'07 stond in Culemborg met rust 2-0 voor op F.Z.O., de Zeistenaren knokte zich nog terug naar 2-2 gelijkspel.

Bunnik'73 kon tegen de derbyvechters van Aurora Werkhoven nog net voor tijd een doelpunt scoren en zo een punt aan de Tolhuislaan houden.

Patria kon een 0-2 achterstand tegen SV Odijk in de 2e helft ombuigen naar een voorsprong, in de slotminuut scoorde beide ploegen nog, eindstand 4-3.

Je zou verwachten dat Saestum tegen de hekkensluiter DWSM Maarssen ruim zou winnen, de toeschouwer moesten geduldig zijn... de 1-0 viel pas in de 64e minuut en alle andere doelpunten in blessuretijd. De eindstand lijkt niet vreemd... 3-1.

OSM'75 van wie Saestum vorige week nog verloor kon in Driebergen pas na een uur de gelijkmaker op het bord zetten. Hierdoor kunnen Saestum mannen en misschien zelfs de vrouwen toch weer gaan hopen op de titel!?

Austerlitz dat vorige week de bloemen moest afbestellen, won zaterdag 4-1 van de puntloze rode lantaarn drager Eemboys Baarn. Ook concurenten Faja Lobi/KDS & VIOD Tienhoven wonnen moeiteloos...